• introbild2 (kopia)
 • Start Coaching Om oss ELC Kontakta oss Referenser

  Essential Life Consulting

  Essential Life Consulting är en möjlighet för dig att uppnå något du kanske längtat efter hela ditt liv. Det är en serie på fem sessioner där du blir personligt vägledd av en erfaren konsult. I dessa sessioner kommer du i kontakt med din sanna natur, dina unika gåvor och talanger, och lär dig hur du uttrycker dem i ditt liv. Du kommer att ta reda på vad som verkligen är viktigt för dig och i vilken riktning du vill gå i livet. Du kommer att bli vägledd steg för steg hur livets kreativa process fungerar i praktiken. Du kan få en framgångsrik karriär, tillfredsställande relationer eller vad som än är värdefullt för dig. Detta händer genom att du får kontakt med ditt innersta och din djupare natur.

   

  De fem nycklarna

  Nyckel 1 – Öppna ditt seende     
  I den första sessionen öppnar du ditt visionära seende och stretchar din föreställning om vad som verkligen är möjligt för dig i livet. Du lär dig att med större klarhet definiera vad du vill och väljer ett kreativt projekt, något specifikt som du skulle vilja ha i ditt liv. Att ha ett kreativt projekt är till för att lära dig hur du praktiskt kan använd de 5 nycklarna i olika situationer i ditt liv.

   

  Nyckel 2 – Essentiella kvaliteter
  I denna session identifierar du essentiella kvaliteter, som är en del av din djupare natur. Du upptäcker att kvaliteter som kärlek, harmoni och mod redan finns i dig och det är dessa kvaliteter som ger värde och mening i livet. Du lär dig hur du får tillgång till dina essentiella kvaliteter.  Genom att vara i kontakt med din grundläggande natur och vad som är viktigt för dig kan du uppnå de mål du skapat i ditt kreativa projekt

   

   Nyckel 3 – Att ha kontakt med dina styrkor
  Du lär dig identifiera dina unika styrkor och talanger och hur du kan använda dem i det dagliga livet. Att använda dina styrkor gör det möjligt att uppnå vad du vill i ditt kreativa projekt och samtidigt ha kontakt med din grundläggande natur.

   

  Nyckel 4 – Frigörelse från begränsande mindset
  Du lär dig hur du kommer förbi obekväma känslor och negativa idéer om dig själv, som hindrar dig från att få vad du vill i ditt kreativa projekt. Vi kallar kombinationen av negativa idéer och känslor för mindset, och att bli medveten om dem öppnar vägen för dig att komma vidare lugnt och smidigt.

   

  Nyckel 5 – ”Right Action”
  I denna session lär du dig att göra de aktiviteter som leder dig framåt i ditt kreativa projekt. ”Right action” sker när det råder balans mellan att se slutresultatet av vad du önskar uppnå, och samtidigt ha uppmärksamhet på varje litet steg som för dig närmare ditt mål. Du identifierar de steg du kan ta för att uppnå målen i ditt kreativa projekt.

   

  För frågor och anmälan vänligen kontakta Ingrid Österström

  Tel: 070 55 40 153 eller via e-post: ingrid@inspirationskallan.se

  ¨

  Läs om ELC i MBA
  ELC International Hemsida

   

   

  glädje