introbild2 (kopia)

Start Coaching Om oss Women in Business Kontakta oss Referenser
Frida Ann-Sofie Marie Jonas Karin Gunilla Michael Per

Coaching Referenser

Allt arbete är konfidentiellt och sker under sekretess. Här följer några referenser från personer som velat dela med sig av sina erfarenheter av vår coaching.

 

Det finns möjlighet att komma i kontakt med någon av dessa referenser om intresse finns. Kontakta oss så förmedlar vi den vidare kontakten!

 


 

"Ingrid är en coach med otrolig närvaro och en förmåga att få mig att våga ta tag i känslomässiga utmaningar som jag länge blundat åt." Läs mer....

 

 

"Att bli coachad av Ingrid gav mig mycket självinsikt. Tre mätbara och uppnåbara mål sattes upp under första mötet." Läs mer....

 

 

NY!

"I dag, ett år senare, ser mitt liv annorlunda ut, mycket för att jag låter det hända på ett ”annat sätt”. Jag har mer respekt och känner en ödmjukhet inför mig själv, upplever mer glädje och kan lättare ta till mig saker på ett positivt sätt.." Läs mer.....

 

NY!

"Vilken tur att jag mådde dåligt så jag kunde må så här bra! TACK för denna tiden Ingrid och för alla bra verktyg du givit mig!" 

Läs mer.....

 

 

"Min tid hos Ingrid har betytt väldigt mycket för både mitt privata liv som för vårt företag." Läs mer.....

 

 

"Jag bestämde mig för att jag behövde ta tag i mitt liv och när jag träffade Ingrid första gången kände jag att detta är rätt, Ingrid ingav tillit och kunskap." Läs mer..

 

 

 

 

 

NY!

"Jag hade varit sjukskriven pga av utmattningssyndrom under hösten och kände att jag började ”varva upp” igen under våren.

Under några år hade jag arbetat med mig själv och kände att jag var en bit på väg redan med min självinsikt, men i våra möten så kunde jag se på mig själv utifrån på ett annat sätt än förut.

Läs mer.....

 

 

 

"När jag tog kontakt med Ingrid kände jag mig vilsen i livet. Jag visste inte längre vem jag var, vad jag ville eller vad jag stod för." Läs mer.....